Programe de yoga pre-înregistrate

yoga pentru acasă

Am înregistrat pentru tine câteva clase și programe de yoga pe care să le poți parcurge din confortul casei sau atunci când călătorești. Astfel, te voi putea acompania, chiar dacă nu suntem împreună în studio. 

Aceste înregistrări sunt accesibile contracost și stau la dispoziția ta timp de 30 de zile din momentul achiziției. Pregătește-ți salteaua și apasă play!

Yoga cu Carmen

yin yoga pentru recăpătarea vocii

O clasă de yoga de 60 minute în care focusul este adus pe gât. Am denumit clasa astfel fiindcă deseori emoțiile foarte intense de tristețe, jale, pot duce la muțenie, la incapacitatea de a vorbi. Te regăsești? Poate parcurgi o perioadă în care simți aceste sentimente apăsătoare, alături de tensiune și/sau anxietate,  poate „vocea ta nu mai este auzită”, atunci această clasă este pentru tine.

Yin yoga este un stil de practică lent și intens.
Vei avea nevoie de o cărămidă de yoga/pătură/pernă.

Yoga cu Carmen

Yin yoga pentru eliberarea de furie

Experimentezi furie, iritabilitate, frustrare, gelozie, invidie? Iată o clasă de yoga concepută pentru a te ajuta să eliberezi aceste emoții și să readuci calmul în prim plan.

Yoga cu Carmen

Yin yoga pentru perioada de doliu

Treci acum printr-o perioadă de doliu? Simți golul lăsat de plecarea unei persoane dragi? Jalea, pierderea, adeseori aduc după ele sentimente de invalidare, de lipsă a spațiului propriu. Iată o clasă de yoga gândită pentru tine în acest moment.

Scroll to Top